Träningsformer

Brasiliansk Jiu-Jitsu är en kampsport utan slag och sparkar. Stilen bygger istället på att få sin motståndare till marken där man med olika lås och strypningar (submissions) får sin motståndare att ge upp. Brasiliansk jiu-jitsu kommer att utmana dina uthållighet, rörlighet och taktiska förmåga. Du behöver inte vara vältränad för att börja träna, utan du börjar för att bli vältränad. Vi deltar regelbundet på tävlingar för både barn, ungdomar och vuxna. Hos kan du börja träna från 5 års ålder.
Sportjujutsu (SJJ) är en modern kampsport utvecklad i Sverige med utgångpunkt i det internationella regelsystemet för jujutsu. Vi tränar slag, sparkar, kast, nedtagningar, fasthållningar, ledlås och strypningar. Sporten kännetecknas av hög intensitet och snabba tekniker. De allra flesta tränar hos oss för motionens och gemenskapens skull men vi har även en stor tävlingsverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Vi deltar regelbundet på tävlingar runt om i Sverige och internationellt. Varje år tar vi medaljer på SM och inte sällan av ädlaste valör. Vi har träning från 5 års ålder och våra äldsta aktiva medlemmar är i 60- årsåldern. Här finns en video från Svenska Jujutsu Federationen som visar sporten, Klicka här.
Fighting Fitness är en högintensiv träning för dig över 15 år med sparkar och slag för att du ska få en kropp som en kampsportare. Till skillnad från vanlig kampsport har vi i stort sett inga kampmoment mot varandra där du riskerar att få hårda smällar mot kroppen eller huvudet. På detta sätt kan du känna glädjen i kampsportsträning utan att riskera näsblod och blåtiror. Fighting Fitness är en rolig och fartfylld träning med fokus på slag och sparkar på mittsar men även andra inslag av kamsportstekniker och fysövningar ingår.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close