Om

Välkommen att börja träna hos oss! Sollentuna kampidrottsförening har länge varit Sollentunas största kampsportsförening med ca 300 medlemmar.

Vi har bedrivit verksamhet i kommunen sedan 1974 och under årens lopp har det funnits olika kampsporter på schemat. Ursprungligen tränades karate, judo och jujutsu, men idag håller vi klasser i sportju-jutsu (SJJ), brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) och Fighting Fitness.

Hos oss kan du börja träna när du fyllt 5 år, och våra äldsta medlemmar är runt 60 år. Vi har träning för nybörjare, motionärer och elitaktiva. Träningen hos oss är upplagd så du alltid kan anpassa nivån efter dina förutsättningar. För dig som vill tävla finns goda möjligheter då vi regelbundet deltar i tävlingar i SJJ, BJJ och ibland även i andra kampsporter. Varje år tar vi hem medaljer på SM i jujutsu, och vi har även aktiva i landslaget.

Vi strävar efter att ha tränare som regelbundet deltar i utbildningar, träningsläger och tävlingar för att kunna ge våra medlemmar så bra träning som möjligt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close