Tävlingsverksamhet

SKIFT erbjuder bra möjligheter för tävlande på alla nivåer. Genom tydlig information till medlemmarna om hur man gör för att bli tävlingsaktiv kan en medlem ha lätt att välja hur och i vilken utsträckning denne vill engagera sig i tävling. Vår instruktör Jonathan Askesjö har lång erfarenhet av coaching inom tävling och rollen som instruktör.

Barn och knatte

Som knatte eller barn i SKIFT kan man ha möjlighet att tävla flera gånger per termin i klubbens lokaler. Detta för att man som ung tidigt ska få pröva på att tävla på ett enkelt sätt och se det som en naturlig del av sitt idrottande. Tävlandet utformas på ett roligt sätt och premiera bra och jämna matcher samt kämpaglöd.

SJJ

SKIFT har sina främsta meriter inom JJIF-fighting, det internationella ju-jitsu förbundets största tävlingsform. De senaste åren har våra aktiva tagit sju medaljer på SM och U-18 SM samt vunnit Svenska Elitserien. Vår klubb finns representerad i både senior- och juniorlandslaget.

BJJ

Inom brasiliansk jiu-jitsu har vi aktivt tävlande i både Gi och NoGi tävlingar där vi tagit flera medaljer. Vi deltar normalt på tävlingar som Stockholm Open, Scandinavian open BJJ och Svenska grapplingligan.