Andra nyheter

Massage i klubben

Varje tisdag mellan kl 16:30-18:30 kan du som känner att du behöver en stunds avkoppling boka massage på övervåningen i klubben. 

Följ länken för att boka http://www.tid24.se/seeinghands  

Här följer Haydars egen presentation.

För dig som inte träffat mig, så heter jag Haydar Gürbüz 26 år, och är i princip helt blind. Jag kan delvis uppfatta ljust och mörker. Jag har sedan januari i år börjat träna Bjj för Skift. Nu vill jag passa på och göra något nytt i klubben, som många av er säkert kommer behöva eller i annat fall ha stor nytta av. 

Jag är utbildad certifierad massör och diplomerad massageterapeut och kommer därför erbjuda Skift's medlemmar klassisk oljemassage på brits. Dels för att ni skall ha mån om hälsofrämjandet genom att bibehålla träningsformen samt att påskynda processen för bättre återhämtning och dels för att jag skall kunna utveckla mina färdigheter och kunskaper.
 

Så ta chansen och unna dig en välbehövlig behandling både för kropp som knopp, med effekten av att bli djupt avslappnad, behandlad mot värk/smärta samt i förebyggande, behandlande och rehabiliterande syfte. Ett utmärkt plus vid sidan av din träning. Detta bl.a för mindre risk för skador, värk, smärta, ökad blodcirkulation, rörlighet, smidighet, etc.
 

Denna möjlighet kommer att ske VARJE TISDAG mellan klockan 16.30-18.30 på övervåningen.
 Massagebehandling: 30 min. Avgift: 150 kr/person. (endast kontant) Detta innebär alltså fyra halvtimmars per tillfälle. BOKA REDAN IDAG!!!  

Haydar Gürbüz
Mobil: 073 576 05 66

e-post: 
haydar_195@hotmail.com