Andra nyheter

Våren 2013

Träningarna startar 7/1. Under lovet kommer vi att måla om i lokalen och möblera en del. Tack alla ni som skrivit upp er på listan för att hjälpa till med det. Vi kommer att få nya mattor under januari/februari och en del annan utrustning. I januari kommer vi även att lansera en ny hemsida. Vi hoppas att du nu är sugen på att träna hårt igen!

Schema och kalendarium
Vi har gjort vissa förändringar i schemat för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att träna. På måndagkvällar kommer vi att starta ett nytt pass med sportju-jutsu för vuxna nybörjare. MMA-passen och boxningen är nu skilda från varandra. Detta har vi gjort för att kunna garantera en viss nivå på boxningspassen. Det innebär att du som vill träna boxning måste ha en viss erfarenhet av boxning sedan tidigare. Hör av dig till Jonathan om du är osäker om du platsar. Sparringpasset som var på fredagar kommer nu inte att ha en fast tränare och tid. Istället sköter vi det så att de som vill träna får prata med varandra via Facebook eller på annat sätt. För övriga grupper är det likadant som förra terminen. Kalendariet finns bifogat och där står alla datum för läger, tävlingar, lov etc. som vi känner till nu. Ändringar kan komma att ske.

Nya medlemmar
Under våren kommer vi att kunna ta emot nya medlemmar i alla åldrar och inom alla sporter. Vi kommer att starta en ny Lekjutsugrupp för 5-6-åringar och en ny Sportju-jutusgrupp för ungdomar och vuxna från 15 år. Utöver det har vi några platser kvar i knatte- och barngrupperna samt i BJJ- och MMA-grupperna. Om du känner någon som vill börja träna är det bara att de hör av sig till oss på info.skift@gmail.com.

Städning 
Vi behöver hjälpas åt att hålla våra lokaler fräscha. Följande grupper ansvarar för städdagarna denna termin. Knattar A 27/1, Knattar B 10/3 och Knattar C 12/5. Det är söndagar kl 10:00-11:30 som gäller. Någon av våra städare är där och leder arbetet. Föräldrarna kommer tillsammans med sina barn.

Tävling
SKIFT står denna termin som stolt arrangör av deltävling nr 6 i Jujutsu Fighting League. Vi kommer att behöva din hjälp för att lyckas. Lördag 13/4 fyller vi Sollentuna Sim- och sporthall. Vi hoppas att många av våra medlemmar vill delta i tävlingen.