Andra nyheter

Uppvisningar, graderingar, sommarläger och sommarträning

Uppvisningar och graderingar sker v 22 enligt schema nedan:

Måndag: alla träningar som vanligt
Tisdag: uppvisning för lekjutsu och barn A, gradering för ungdom A
Onsdag: uppvisning för knattar A, barn C och barn B
Torsdag: Uppvisning för knattar B och knattar C, gradering för vuxna A
Fredag: Sparring som vanligt
Söndag: Inga träningar
Avslutning och terminsstart
Lördag 2/6 kl 10:30 har vi avslutning för hela klubben. Då kommer vi att samlas på gräsmattan i slutet på västra stationsvägen i Norrviken. Den ligger precis bredvid motorvägen. Tar ca 5 min att gå från Norrviken centrum. Vi gör som vi brukar och spelar lite brännboll, ultimate frisbee eller vad som faller oss in. Därefter är det stor galej hemma hos familjen Ferm som bjuder på fika. Vi håller på så länge folk orkar. Det går bra att komma lite senare också om man är morgontrött. Ta gärna med respektive, kompis, föräldrar, syskon eller någon annan du tror vill umgås med ett gäng galna kampsportare.
Terminen börjar måndag v 34 igen. Vi kommer att behålla samma schema som tidigare för alla grupper.
 
Sommarläger i klubben
För alla knattar och barn har vi som vanligt sommarläger. Det första kommer att vara v 24 och det andra v 33. Upplägget är som vanligt. Vi kör måndag-torsdag. Start kl 8:00 varje dag. Onsdag-torsdag sover vi över i klubben och går hem kl 12:00 på torsdagen. Pris 800 kr för hela lägret inkl middag onsdag och frukost torsdag. 22 platser till varje läger. Anmälningslista finns på tavlan i klubben. Avgiften betalas in på klubbens BG 350-5823 innan lägret.
 
Sommarläger för ungdomar och vuxna utanför klubben
Det finns två riktigt bra läger att åka på utanför klubben i sommar. Det ena är Dynamix Fighting Sports sommarläger i Nacka. Det är 1-5 augusti. Om du vill vara med på det så är det hög tid att anmäla dig. Det blir billigare ju tidigare du anmäler dig. Det passar för dig som tränar SJJ, BJJ och MMA på alla nivåer. På detta läger kommer SKIFT att ha 8 st som försöker till nya dangrader i sportju-jutsu. Det sker lördag kväll ca kl 18. http://www.dynamixsummercamp.com/
Det andra lägret är för dig som tränar MMA eller Thaiboxning. MMA-academy har körts några år nu och dom har alltid bra instruktörer. I år kommer bland annat Alexander Gustavsson som är ett av dom hetaste namnen i UFC just nu. http://www.mmaacademy.se/
 
SKIFT anordnar tävling 2013
Nästa år 13/4 kommer SKIFT att anordna en av deltävlingarna i Svenska ju-jutsuligan. Då kommer vi att behöva din hjälp för att vi ska kunna leverera en så bra tävling som möjligt. Mer info kommer om det till hösten men arbetet har börjat redan nu.
 
Sommarträning
Vi kommer att ha sommarträning v 23-26. Sen har vi uppehåll för den organiserade träning v 27-32. Vi hoppas dock att du deltar på något av sommarlägren som finns.
Tiderna för sommarträning är tisdag och torsdag kl 18:00-19:00 knattar och barn SJJ, 19:00-20:15 SJJ och 20:15-21:30 BJJ/MMA. Som vanligt går det att hålla koll på SKIFT´s facebookgrupp och se om det är några som ska träna extra.