Andra nyheter

Månadsbrev

Hej! Här kommer en liten uppdatering på klubbens verksamhet.

I lördags var vi på tävling i Nacka. SKIFT hade 20 tävlande varav de flesta barn. Vi tog sammanlagt 10 medaljer vilket är fantastiskt. Det var en härlig stämning och alla hjälpta varandra och hejade på varandra. Nästa tävling i sportju-jutsu för barn och vuxna är i Linköping 17/11. http://leo2012.linkopingbudo.se/.

Vår klubb SKIFT kommer att anordna en av deltävlingarna i Svenska Ju-jutsu-ligan nästa år. 13/4 har vi hyrt en av sporthallarna i Sollentuna sim- och sporthall. Klubben kommer då att behöva din hjälp för att vi ska kunna anordna den bästa tävlingen under hela ligan. 

Nästa gång vi kör tävlingslekar gör vi det hos Nacka. Dom var på besök hos oss för ett par veckor sedan och nu är det vår tur att åka till dom. 8/12 blir det av. Mer info kommer när det börjar närma sig. 

För ungdomar och vuxna kommer vi att ha ett seminarium med svartbältet i BJJ, Marcus Widengren. Det är 24/11 kl 10-14:30. Det finns fortfarande några platser kvar och du anmäler dig på listan i klubben. Kostar 250 kr som betalas kontant innan seminariet. 

Det är en deltävling kvar i Svenska Grapplingligan. Den går 11/11. Här hittar du info om anmälan: http://www.grapplingligan.com/tavlingar/


SKIFT kommer nu för första gången att ha tävlande i Shootfighting. Den 17/11 deltar tre av klubbens medlemmar på Shootchallenge 12 i Stockholm. 


Terminen kommer att sluta vecka 50 på söndagen. Ett detaljerat schema med graderingstider komma upp snart. 

Nästa vecka är det höstlov. Alla ordinarie träningar är inställda från söndag 28/10 till fredag 2/11. Sedan är det som vanligt söndag 4/11 igen. Vi kommer att ha lovträning på tisdag och torsdag för ungdomar och vuxna. Kl 18:00-19:15 är det SJJ och kl 19:15-20:30 är det BJJ/MMA. 

För barnen är träningen helt inställd. Den som vill träna är välkommen på höstlovslägret. Det är måndag till onsdag. Det finns några platser kvar. Om ni vill boka en av dom är det bara att ni hör av er. 


Vi syns på mattan!