Andra nyheter

Page stor bild »

Erik nilsson tävlar på sm nästa vecka 26/1

Nästa vecka startar SM-veckan och jujutsu är med i år igen. SKIFT har en deltagare i -69 kg. Det är Erik Nilsson som just nu ligger i hårdträning och samtidigt bantar bort överflödiga kilon för att vara så förberedd som det går. 

Som tidigare år så kommer SM att avgöras mellan dom fyra främsta i varje viktklass. Dessa har blivit uttagna utifrån tävlingspoäng under året. 

SM-veckan arrangeras i samarbete med SVT och dom sänder stora delar av tävlingarna på SVT och SVT-play. Jujutsu och thaiboxning kommer att inleda idrottsfesten på måndag 26/1. Semifinalerna avgörs under dagen och sedan sänds finalerna på SVT-play kl 17-21. Då går det att se allt i direktsändning. Jonathan kommer att vara gästexpert på SVT och kommentera tävlingen. 

Såklart så kommer även vår eminente domare Kristoffer "Kiffe" Sundström att vara domare också. Rätt poäng till rätt tävlande är det som gäller då.

Om du vill se mer sport så sänder SVT mer eller mindre under hela veckan. Se länken nedan för info om sändningarna. För att se jujutsun på måndagen så loggar du bara in på SVT-play och klickar igång sändningen. Den startar kl 17:00 som sagt. 

http://www.svt.se/sport/sm-veckan/stjarnorna-jagar-formbesked-under-sm