Andra nyheter

Page stor bild »

Dennis bill till junior-em i helgen

På lördag kommer vår egen Dennis Bill att tävla i sitt första juniormästerskap i jujutsu. Han är anmäld i U18 -46 kg. Tävlingen går i Lund och vi är ett gäng från klubben som kommer att åka dit ner för att heja på och hjälpa till som funktionärer. 

Dennis har tränat hårt hela våren och varit på flera landslagsläger. Han drog på sig en stukning i tummen för ett par veckor sedan. Som tur är så var den inte så farlig och kommer inte att ställa till problem. Sista träningen blir på tisdag och sedan vila fram till lördag. 

Kristoffer Sundström är en av Sveriges mest meriterade domare och han kommer också att vara på plats och döma tävlingen. Jonathan och Alex åker med som funktionärer då ett sådant här stort arrangemang inte går runt utan ideella krafter. Ett par medlemmar kommer också att åka ner som publik för att heja på Dennis och alla andra svenskar. 

Eventuellt kommer det att gå en livesändning på nätet från tävlingen. Länk kommer. Vi kommer även att uppdatera lite resultat på klubbens Facebooksida under helgen.